Изберете страница

Екипът

Димитър Маджаров

Димитър Маджаров е основател и управител на „Димитър Маджаров -2“ ЕООД. Завършва Университета по хранителни технологии в град Пловдив. Работи дълги години в „Родопа“ Бургас, като инженер технолог. По–късно заедно със съпругата си Юлия Маджарова, която също е технолог, се връщат в Пловдив. През 1991 г. стартират частен бизнес с търговия на хранителни продукти. Димитър Маджаров е член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите.

Станислава Маджарова

Станислава Маджарова е заместник-управител на „Димитър Маджаров“ и второ поколение мениджъри в семейната фирма. Отговаря за маркетинга, дистрибуцията, износа и ръководи целия търговски екип.
Тя е Магистър по Глобален маркетинг мениджмънт от Middlesex University в Лондон и Бакалавър от Пловдивския университет с профил Аграрна икономика.

С износ по-дейно се занимава от 2013 г., когато фирмата участва с щанд в едно от най-големите изложения за храни в света – Ануга в гр. Кьолн.
Станислава участва в създаването на всички нови продукти.
Благодарение на Станислава през последните 5 години ръстът на износа от 2% става 17%, като плановете са да достигне 25%-30% от оборота.
Сред заслугите й са и поддържането на дългосрочни отношения с партньорите, специфичния отговор на търсенето на всeки един пазар.
„Димитър Маджаров“ изнася месни и млечни продукти за всички държави от Европейския съюз, Близкия Изток, САЩ и Нова Зеландия.

Юлия Маджарова

Юлия Маджарова е Магистър по мляко и млечни продукти от Института по хранителни технологии в Пловдив. Още като студентка се омъжва за Димитър Маджаров, ражда се първото им дете – Станислава. След дипломирането е разпределена като технолог в „Млечна промишленост-Бургас“, където работи 5 години.

В Бургас се ражда и синът им Филип. След това заедно с Димитър (който е началник хладилен цех в ДСО „Родопа“ Бургас) се връщат в Пловдив. Първо проектират хранителни предприятия, а през 1991 г. създават ЕТ „Димитър Маджаров“ – фирма за търговия и дистрибуция на храни. През 1994 г. започват собствено производство на колбаси. Успоредно с това Юлия продължава да се занимава със склада за търговия на едро. Когато през 1999 г. вземат под наем мандра в гр. Стамболийски, приключват окончателно с търговията, а Юлия се посвещава на производството на млечни продукти. Под нейно ръководство днес фирмата предлага асортимент от 40 продукта от свежо българско мляко.

Нашите служители

Очаквайте скоро!