Нова серия продукти “Златна селекция”

В стремежа си да отговорят на все по-високите изисквания на своите клиенти технолозите на фирма „Димитър Маджаров – 2“ ЕООД разработиха нова серия продукти –  „Златна Селекция“.

Месните продуктите от серията „Златна селекция“ са произведени само от първокачествено охладено, ръчно обезкостено свинско и телешко месо от специално селектирани животни. В традиционните рецепти са използвани само висококачествени естествени подправки и обвивки от естествен произход без добавка на изкуствени консерванти и оцветители, без ГМО и алергени. Зреенето на сурово-сушените продукти протича в най-съвремено оборудвани климатични сушилни камери по технология запазваща стария български вкус, без добавяне на стартерни култури за период от 20 до 40 дни в зависимост от продукта. Серията включва: телешки суджук от 100% телешко месо, луканка и траен салам.

Серията „Златна селекция“ – млечни продукти засега включва кашкавал от краве мляко. Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините, единтична с БДС.  Зреенето на кашкавала продължава  120 дни и в резултат крайния продукт е с ясно изразен вкус и дълбок аромат.

Опитайте продуктите от серията „Златна Селекция“  и се насладете на уникалния им вкус.


 

Сподели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *