Как произвеждаме продуктите си

Верни на истинския вкус, правим продуктите си от мляко и месо! Всеки ден цистерните ни за мляко стигат толкова далеч, колкото е необходимо (дори до Русе!), за да съберем достатъчно количество истинско свежо мляко. Когато пристигне в мандрата, млякото се тества и охлажда, и влиза в цикъла на производство, за да се превърне в свежо сирене, извара, катък, крем сирене или масло. А по-голямата част от него – в кашкавал и сирене, които зреят достатъчно дълго, за да придобият вкуса, който познаваш и обичаш.

Не слагаме в млечните си продукти сухо мляко или растителни мазнини – само свежо мляко – краве, овче, козе и биволско! Всичко, което се съдържа в продуктите ни отбелязваме на етикета, спазвайки стриктно законодателството (виж повече за изискванията тук).

А що се отнася до месните продукти – купуваме свежо месо от кланицата всеки ден. Малко по-скъпо е от замразените и от вноса, но пък сме сигурни в това, което купуваме. Технологът приема телешкото и свинското месо от хладилните бусове директно на рампата на входа на производството и го оценява – ако не му хареса, го връща. Така си осигуряваме само свежо и висококачествено месо.

Строга технологична дисциплина и висока хигиена на производството са ключовите характеристики на двете ни предприятия. Въвели сме система за контрол на качеството НАССР, система за управление на качеството ISO-9001:2008, ДПП, както и стандарта IFS, а предстои да се сертифицираме и по Халал.

 

Сподели

2 thoughts on “Как произвеждаме продуктите си

  1. Здравейте, ние сме семейство от Хасково. Наскоро открихме вашите продукти и сме впечатлени! Благодарим ви, че ви има на българския пазар и че сте съхранили българската традиция, съчетана с високо качество!
    Ние сме почитатели на всички ваши продукти.
    Насърчаваме ви да продължавате все така:
    БРАВО БЪЛГАРИ !
    БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!
    сем. Пеневи – Хасково

  2. Знаете ли че същото име Димитър Маджаров е на воевода на който е кръстен гр.Маджарово Хасковско той е спасявал идващите от Мала Азия българи бежанци от турците -река Арда е била червена от кръвта на посечени от ятагана бежанци
    Вашето име хасковлии го свързват с този воевода, особено потомците на бежанците и тракийците
    направете Продукт в чест на воеводата нещо като “Мезето на воеводата”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *